HUMAN VIBES

“HUMAN VIBES” este un proiect multicultural și educațional, care își propună să aducă în atenție, faptul că dincolo de universul nostru relațional – familie, prieteni, cunoștințe – există o lume de experți care au rolul și misiunea să contribuie într-un mod profesionist, etic și asumat, la îmbunătățirea calității vieții, în toate aspectele și formele ei, către împlinirea, fericirea și sănătatea noastră fizică și mentală.

Rolul acestui proiect este să contribuie la un bine comun universal, care transcende dincolo de granițe și culturi, și care își propune să lase o amprentă asupra oamenilor și comunităților, cu privire la resursele pe care aceștia le au la îndemână pentru a-și găsi fericirea, echilibrul și calea.

“HUMAN VIBES” este un proiect documentar, foto – video, unde specialiștii în terapie, consiliere sau coaching dintr-o țară, sunt puși față în față cu răspunsurile comunității din care fac parte, cu privire la abordarea unor situații emoționale dificile cu care se confruntă. Scopul este să identificăm, către cine își îndreaptă atenția o persoană când are nevoie să ceară un sfat sau ajutor, în acele situații de viață unde emoțional se simte copleșită de tristețe sau furie, confuză și pierdută cu privire la unele decizii pe care le are de luat, fie după o experiență care o pune la grea încercare. În același timp, ne interesează să descoperim, ce anume califică o persoană să ofere sprijinul dorit în aceste situații și care sunt calitățile sale cele mai de preț.

În prezent proiectul este derulat în Cipru, iar până la finalul anului 2017 sunt prevăzute și alte țări spre documentare, printre care enumerăm România, Israel și India.